Sunday, October 24, 2010

NUAR BRAHIM TERSEMBAM DI SARAWAK

"Hangpa jaga tau, aku totoh hangpa nanti"

NUAR BRAHIM MENGAMUK

Aku ingat Nuar Brahim ni dah tak ada muka. Maklumlah, dah sah sah meliwat, mampu lagi berdiri depan orang bercakap.

Dah comform menipu nak tubuh kerajaan 16 September, tapi ,masih lagi bercakap macam Perdana Menteri.

Depan mata kena balun dalam Parlimen kerana bagi maklumat palsu masih lagi sanggup bercakap berdegar degar merata alam.

Jadi , pada aku dengan kawan kawan Nuar Brahim memang tak ada muka. Rupanya tak. Ada juga perkara yang dia malu rupanya. Baru baru ni di Sarawak dia dijanjikan audien 10 ribu orang.

Mamat ni panggil wartawan luar negara nak tunjuk memang pengaruh dia memang hebat. Yang datang 200 orang lebih. Panik Nuar Brahim. Cakap ke atas ke bawah tak tentu bijik buah.

Aku dengar mengamuk sakan dia. Banyak program yang diatur dibatalkan serta merta. Aku dengar lagi dia bagi kata dua kat penganjur. Tak tahu lah apa kata duanya. Mungkinlah dia kata
" Kalau hang buat lagi lepas ni aku liwat hang biaq mampuih ".Aku agak itulah dia kata.

Apa lagi benda lain yang orang takut kat Nuar Brahim ?
Read more...

Wednesday, October 20, 2010

NAK PERBODOH ORANG, BODOHKAN DIRI SENDIRI


Punya ramai orang lain, Azmin juga didakap erat.
RAYUAN DAPATKAN PERCAKAPAN SAIFUL GAGAL

Punya gabra Nuar Brahim. Takut rahsia bocor. Mintak nak tengok dan kaji percakapan Saiful. Sebenarnya dalam kata lain, Nuar Brahim nak tahu apa alat yang pendakwaraya ada untuk digunakan dalam perbicaraan Anwar Liwat Saiful.

Aku pun naik heran. Kita nak pergi perang. Sebelum perang mula kita mintak musuh kita dedahkan apa senjata yang dia ada. Tujuannya supaya senang kita nak bersedia dan menyerang balas.

Tak usah risaulah Nuar. Dulu masa kau liwat orang kau tak pulak takut laknat ALLAH. Tak pulak kau takut Nabi tak bagi syafaat.
Kau tau tak apa yang berlaku sekarang ialah SIMPTOM orang yang tak dapat syafaat.

Baiklah kau taubat je. Ikut nasihat Karpal The King tu. Habis cerita.
Read more...

Monday, October 11, 2010

KHALID IBRAHIM BUAT LAWAKMENAWAR DIRI UNTUK DIBELASAH DEPAN BELAKANG

Antara pemimpin kanan PKR yang Nuar Brahim paling tak lalu nak tengok dah tentulah Kalid Ibrahim, Menteri Besar yang sedang dalam tempoh tahanan dalam diri.

Apa pulak ? Tahanan dalam diri ni maksudnya orang yang tak merdeka, tak bebas nak buat keputusan, hatta nak bercakap pun tak boleh selain selepas menerima izin dua pihak,

1. DAP
2. Nuar Brahim yang turunkan kuasa dan kasihnya kepada Azmin.

Khalid Ibrahim ni demam kot. Dia boleh umum nak bertanding Timbalan Presiden PKR. Kemudian dia umum pulak JK yang akan merencanakan pergerakannya , kempennya.

Nak mampus budak ni. Aku takut sudahnya Khalid diliwat bergilir oleh Nuar dan Azmin pulak.Inilah dianya. kalau dah terjajah apa saja dibuat tak jadi. Korang tunggu tengok nasib Khalid Brahim. Jadi kain buruklah jawabnya.
Read more...

Friday, October 8, 2010

HANYA ORANG BODOH YANG AKAN TERPEDAYA


PENDEDAHAN RAHIMI OSMAN ADALAH LAKONAN KELAS RENDAH

Tak sedikitpun aku terkejut dengan pendedahan seorang lagi budak Nuar Brahim. Aku agak dia ni pun mangsa liwat Nuar Brahim juga. Tapi dia tak macam Saiful. Dia suka kot kena liwat.

Korang bayangkan cerita tahun 2008 tiba tiba muncul balik. Muncul pulak dalam masa kes liwat Nuar Brahim terhadap Saiful dah tersekat di dinding. Maknanya tak ada kaedah dah nak ditangguh.

Lepas tu buat buat kacau masa sidang media. Bagi keling tu baju gambar Nuar Brahim, bagi todi sebotol dua, lepas tu buat bising. Hei ! semua orang taulah. Kalau betullah Rahimi tu musuh Nuar Barahim dah tentu kena dengan keling tu. Dia orang apa peduli, mabuk.

Tapi Rahimi kena jentik pun tak ? Elok je beredar dari sidang media tak jadi tu.Korang tunggulah. Lepas ni Latthefa dengan kawan dia akan saman, Nuar Brahim mintak semak, Calon calon pemilihan PKR akan buat aduan.

Karpal Singh akan kata ada elemen baru. Peguambela nak teliti dulu. Jadi perbicaraan kes liwat Saiful terpaksa ditangguhkan. Jawabnya PRU 13 nanti bicara belum selesai. Ini matlamat Nuar Brahim.

Dia jangka selepas tu dia akan jadi PM. Dia akan kuasai badan kehakiman, buang kes. Yang naya siapa, Saiful dan seluruh rakyat yang ingin keadilan ditegakkan. Sudahlah Nuar Brahim, engko jangan ingat perancangan ko je. ALLAH juga merancang, tunggulah.
Read more...