Wednesday, September 22, 2010

TERTANGGUH TANGGUH...

Awang Selamat dalam pojoknya Utusan Malaysia, 22.9.2010 menegur Nuar Brahim kerana asyik lewat lewatkan perbicaraan.

Di bawah adalah senarai 10 sebab yang dijangka akan digunakan oleh Nuar Brahim dan konco konconya bagi meneruskan usaha menanguhkan perbicaraan kes liwatnya terhadap Saiful Bukhari Azlan.

1.Peguambela Nuar Brahim sakit dan tak dapat hadir perbicaraan. Sapa lagi, Karpal Singh The King

2, Pegawai Penyiasat didapati ada hubungan keluarga dengan isteri kepada ayah saudara salah seorang pemandu di Pejabat adik Perdana Menteri.

3. Doktor yang menjadi saksi pendakwa didapati pernah ' fly ' dari asrama semasa di tingkatan 4 yang menyebabkan beliau tidak begitu boleh dipercayai.

4. Hakim yang mengendalikan perbicaraan didapati pernah berselisih kereta dengan Saiful Bukari sewaktu melalui Jalan Raja Laut.

5. Hakim mesti ditukar kepada hakim yang lain kerana pernah meninggikan suara kepada Karpal Singh yang mempunyai masalah pendegaran.

6. Peguam pemerhati bagi pihak Majlis Peguam tidak adapat hadir kerana ada perbicaraan di mahkamah lain.

7. Salah seorang peguambela Nuar Brahim terpaksa menghadiri majlis pengebumian salah seorang ahli keluarga biras kepada pekerjanya.

8. Nuar Brahim mahu Wan Zizah disapina kerana hanya di mahkamah mereka berpeluang berjumpa tanpa berkelahi

9. Nuar Brahim terpaksa menghadiri satu program dakwah bersama Nik Aziz di Israel

10. Salah seorang kakitangan di Mahkamah di Australia juga menghadapi tuduhan liwat. Peguambela Nuar Brahim akan melihat perbicaraan itu untuk dijadikan bahan rujukan.


Jadi korang tunggulah ye. Tahun 2017 nanti perbicaraan akan disambung, insyaallah.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete