Wednesday, November 10, 2010

TAK TAHAN DITIKAM DARI BELAKANG

" SATU JE AKU NAK PESAN KAT HANG. JANGAN KACAU ANJA AKU "


ZAID LARI LINTANG PUKANG

Baru Zaid tau langit tinggi rendah. Baru Zaid tahu beza kaca dengan permata. Tinggalkan kebenaran kerana menyokong kebatilan.

Satu dunia tahu Nuar Brahim ' KAKI TIKAM BELAKANG'. Dah ramai jadi mangsanya. Ramai yang gugur dan ramai juga yang lari sebelum sempat ' DITIKAM'.

PKR dibina atas kesumat dendam. PKR didirikan atas tapak benci dan iri hati. PKR bukan parti politik biasa. PKR parti politik ganas yang dibangunkan oleh orang yang berjiwa ganas.

Kini Zaid sedar. Selama ini Zaid fikir dia cukup kuat.Cukup kental sehingga perlu disediakan tahta. UMNO tak dapat menyediakan tahta kepada Zaid. UMNO parti rakyat.

Maka Zaid pergi kepada PKR. Kerana perjuangan ? Tak kerana nak merebut tahta. Zaid lupa. PKR adalah parti kroni dan kaum keluarga. PKR ditubuhkan untuk memuaskan hati Nuar Brahim dan Azmin Ali.

Bila Azmin Ali ' terganggu ', Nuar Brahim tak akan berdiam diri. TAK AKAN. Nuar Brahim akan bertindak. Inilah ' KONSEP PERJUANGAN ' yang Zaid tak faham. Maka Zaid akhirnya lari.

Nuar Brahim lega. Azmin Ali lega. Tak ada sesiapa akan menggugat ' kronisme' yang telah terbina. Mereka lebih rela PKR runtuh daripada hubungan mereka roboh.

Inilah Nuar Brahim Zaid. Dah pasti, kaca selamanya tetap kaca.

3 comments:

 1. mohon link ke http://wicararumi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete

 2. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر

  ReplyDelete