Tuesday, August 31, 2010

PATUTLAH MATI MATI PERTAHAN NUAR BRAHIM, SAMA SAMA SUKA LIWAT

Kadang kadang aku hairan kenapalah mati mati PAS menyokong Nur Brahim dalam isu liwatnya. Hindu Cina pun tak boleh terima perbuatan ni.Karpal Singh je yang boleh terima.

Aku nak sebutpun geli. Kalau ada dalam surat khabar berita liwat, aku akan sembunyikan. Takut anak kecil aku baca dan aku malu nak terang.Tapi Tok Tok Guru PAS punya semangat nak tolong juga Nur Brahim.

Baru baru ni ada orang bagitau aku. Dalam enakmen undang undang Islam yang diwartakan oleh Kerajaan PAS Terengganu ( dan ditolak oleh Dr Mahathir setelah dinilai oleh Majlis Ulama)ada peruntukan bahawa perbuatan liwat ini harus jika dilakukan kepada isteri isteri.

Oii..patutlah pun. Ustaz dan Tok Guru pun suka liwat rupanya. Read more...

Monday, August 30, 2010

GUAN ENG SUKA ISLAM TAPI TAK SUKA SUNAT

Antara bangsa yang paling tak peduli pada agama ialah orang Cina. Agama bagi orang Cina ialah kuasa dan wang.Ada wang dan kuasa adalah agama. Tiada wang tiada kuasa maka tiadalah agama.

Daripada urusan hidup hinggalah urusan mati, semuanya wang. Kemudian yang syoknya Tuhan orang Cina selalu kena tipu. Pergilah tokong diaorang. Limau plastik, epal pun plastik.

Bila mati hadiahkan kereta palsu dan wang palsu untuk kegunaan selepas mati.Hakikatnya kebanyakan orang Cina tak percaya Tuhan pun.

Lim Kit Siang, Lim Guan Eng,Eli Si Bintang Porno dan Nyonya Serdang dan ramai lagi sebenarnya tak peduli pun pada Tuhan dia.Tuhan mereka adalah ' untung'.Kalau rugi bukan Tuhanle tu.

Jadi kalau Lim Guan Eng tiba tiba umum masuk Islam korang jangan terkejut. Dia nak masuk dah pun. Cuma dia tak berapa sanggup nak bersunat. Dia ngilu. Kalau Guan Eng masuk Islam pagi, petang dia akan jadi Mursyidul Am PAS.
Nak jadi Mursyidul Am PAS ni mudah rupanya. Ada dua tiga syarat ;-

1. Islam
2. Pandai putar belit
3. Tak takut berdosa.

Kalau Guan Eng dapat jadi Mursyidul Am PAS , Lim Kit Siang kontrol DAP Maka boleh kira dapat negaralah. Nuar Brahim tak ada masalah. Matlamat dia dapatkan Azmin je. Dapat Azmin kira sempurnalah hidup Nuar Brahim.

Korang tunggulah. Lepas tu baru orang Melayu tahu langit tinggi rendah. Bangsat di bumi merdeka. Read more...